Aasi on ollut hyvin äimistynyt. Aasi on aina luullut olevansa ainoa Aasi. Aasi on ollut hemmoteltu. Aasi on kuullut, että ainoita Aaseja usein hemmotellaan. Aasi oli kutsunut Pikku-Kanaljan kylään. Sitten ovikello soi. Aasi avasi oven, koska Aasi luuli, että Pikku-Kanalja on siellä. Aasi on ollut vähän järkyttynyt. Pikku-Kanalja ei tullutkaan kylään, vaan vieras Aasi.

274009.jpg

Aasi oli vähän peloissaan, mutta Aasi päästi toisen Aasin sisälle. Aasi oli vähän äimistynyt. Toinenkin Aasi on ollut äimistynyt. Toinen Aasi on kertonut, että sen nimi on Kalevi-Aasi. Kalevi-Aasi on Aasin veli. Aasi on ollut hyvin ihmeissään. Aasi on kylläkin ollut siitä iloinen. Aasi pitää Kalevi-Aasista. Aasista myös Kalevi-Aasi on hyvin komea eläin. Aasi ja Kalevi-Aasi ovat juhlineet tapaamistaan juomalla hyviä juomia.

274023.jpg

Sitten myös Pikku-Kanalja on tullut kylään. Myös Aasinräähkä on ollut mukana. Pikku-Kanalja ja Aasinräähkä ovat myös äimistelleet. Kaikki ovat pitäneet Kalevi-Aasista. Aasi on ollut hyvin ylpeä siitä, että Aasilla on veli.

274026.jpg

Kalevi-Aasi on aikonut ehkä muuttaa vähäksi aikaa Aasin luokse asumaan. Aasista se on ollut mukavaa. Aasi ja Kalevi-Aasi voivat Kimblemöidä yhdessä. Kalevi-Aasikin pitää Kimblemöinnistä.