Aasi on taas kutsunut Pikku-Kanaljan ja Aasinräähkän Kimblemöimään. Aasi ja Pikku-Kanalja ovat miettineet, miten Aasinräähkän saisi mukaan peliin. Aasi on ratkaissut ongelman. Pikku-Kanaljastakin on ollut ehkä vähän apua.

271742.jpg

Aasi on keksinyt, että Pikku-Kanalja ja Aasi voivat näpäyttää noppaa ja siirtää nappuloita Aasinräähkän vuorolla. Aasinräähkä ei kylläkään oikein osaa sanoa, mihin haluaa siirtyä. Aasi ja Pikku-Kanalja ovat arvelleet, että Aasinräähkäkin haluaa voittaa. Niinpä ne ovat siirtäneet Aasinräähkän nappuloita oikein hyvin. Aasinräähkä on voittanut Aasin ja Pikku-Kanaljan avulla. Aasinräähkä on ollut siitä iloinen.

271751.jpg

Aasinräähkä ei ollut aikaisemmin voittanut Kimblessä, sillä Aasinräähkä ei ole koskaan ennen Kimblemöinyt. Sitten Aasi ja Pikku-Kanalja ja Aasinräähkä jatkoivat pelaamista. Aasinräähkä alkoi hallita pelin aika hyvin. Aasinräähkä voitti joka kerta. Aasista se on ollut vähän epäilyttävää. Aasi on ollut vähän hermostunut. Aasin mielestä Aasinräähkä on ehkä huijannut Kimblemöinnissä. Aasi pahastui.

271752.jpg

Aasi on kaatanut Kimblen. Aasista ei ole ollut mukavaa, että Aasia on huijattu Kimblemöinnissä. Aasinräähkä on luvannut, että se ei enää huijaa Kimblessä. Sitten Aasi nosti pelilaudan ja keräsi nappulat. Sitten Aasi ja Pikku-Kanalja ja Aasinräähkä ovat olleet iloisia ja syöneet taas hieman kakkua.